به گزارش پایگاه خبری نهانه به نقل از مهر به نقل از روابط عمومی راهآهن جمهوری اسلامی ایران، پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای تمام مسیرها به غیر از تهران- مشهد، تهران- خواف و تهران- طبس و بالعکس، ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه انجاممی شود.
ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۵ اردیبهشت ماه نیز پیش فروش بلیت قطار در مسیرهای تهران- مشهد، تهران – طبس و تهران- خواف و بالعکس انجام خواهد شد.
در این اطلاعیه آمده است با توجه به افزایش تقاضا برای ایام عید سعید فطر، از دهم تا شانزدهم اردیبهشت ماه، تعدادی قطار فوقالعاده پیشبینی و اعزام خواهد شد.
هموطنان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به صورت شبانه روزی با سامانه اطلاع رسانی راه آهن به شماره ۰۲۱۵۱۴۹ تماس بگیرند یا به پایگاه اینترنتی www.rai.ir مراجعه کنند.
پایگاه خبری نهانه - کلیه مطالب از سایت های مجاز جمع آوری شده است و پایگاه خبری نهانه مسئولیتی درقبال محتوا نخواهد داشت. همچنین این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است.