تصویرنگاریهای جالب امیرحسین خیرخواه از تیمملی!
به گزارش خبرگزاری پایگاه خبری نهانه به نقل از خبر آنلاین؛ تیم ملی فوتبال ایران در ۲۴ساعت گذشته شاهد یک برنامه خیریه برای فروش لباس پورعلی گنجی، تمرین در پک و یک تمرین باز بوده است. تمریناتی که سوژه امیرحسین خبرخواه عکاس خوش ذوق ورزش ۳ بوده. او در اینستاگرامش تصاویر جذابی از دیواره های پک و دیواره افتخارات آن منتشر کرده است و همچنین عکس هایی از کیروش و ملیپوشان و سعی کرده برایشان کپشن هایی خواندنی بنویسد.
تصاویری که شاید از چشم دیگر حاضرین در تمرینات پنهان مانده بود.
ژست های بی نظیر بازیکنان در تصاویر که بخشی از روحیه بخشی به بازیکنان در مسیر جام جهانی بوده است. اینکه کیروش در دل تمام دعواها، روی تالار افتخارات عکس برانکو را کنار عکس خود قرار داده است هم از دیگر تصاویر جالب این استوری هاست.
کی روش امروز برای ۱۵ دقیقه درهای پک را از زمان افتتاح دیوار افتخارات به روی عکاسان و خبرنگاران باز کرده بود!
۴۱۲۵۸
پایگاه خبری نهانه - کلیه مطالب از سایت های مجاز جمع آوری شده است و پایگاه خبری نهانه مسئولیتی درقبال محتوا نخواهد داشت. همچنین این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است.