پنج شنبه , ۲۳ آبان ۱۳۹۸
طراحی سایت در اصفهان
این چربی‌ها خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند

این چربی‌ها خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند


مجله Neurology به تازگی نتایج یک تحقیق را منتشر کرده که در آن به ارتباط مصرف چربی ترانس و دلایل زوال عقل می‌پردازد. طبق این تحقیقات چربی ترانسی که در مواد غذایی سرخ شده، کیک و بیسکویت وجود دارد احتمال مبتلا شدن افراد به «آلزایمر» را افزایش می‌دهد.

چربی‌های ترانس در مواد غذایی چون کره‌های مارگارین، کیک، بیسکوییت و مواد سرخ شده یافت می‌شود. البته چربی‌های ترانس عامل بیماری‌های دیگر مانند کرونر قلبی هم هست که از طریق بالا بردن سطح کلسترول بد (کلسترول LDL) و پایین آوردن سطح کلسترول خوب (کلسترول HDL) انجام می‌شود.

این تحقیقات که توسط دانشمندان ژاپنی صورت گرفته، جامعه آماری ۱۶۰۰ نفری با سن بالای ۶۰ سال دارد و نشان می‌دهد چربی‌های ترانس باعث پیدایش پروتئینی به نام آمیلوئید شود که این پروتئین با زوال عقل در ارتباط مستقیم است.

۲۳۵۲۳۲

پایگاه خبری نهانه - کلیه مطالب از سایت های مجاز جمع آوری شده است و پایگاه خبری نهانه مسئولیتی درقبال محتوا نخواهد داشت. همچنین این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است.


گروه اقتصاد : این چربی‌ها خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند

این چربی‌ها خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند

درباره‌ پایگاه خبری نهانه

پایگاه خبری نهانه - جدیدترین اخبار ایران و جهان را در پایگاه خبری نهانه مشاهده بفرمایید. دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
دوره بازرسی جوش