سه شنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۷
طراحی سایت در اصفهان
تهیه باسلق در روستای هدف گردشگری مانیزان

تهیه باسلق در روستای هدف گردشگری مانیزان


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری نهانه به نقل از مهر، استان همدان دارای آیین ها و سنت هایی است که ریشه در قدمت ۳ هزار ساله آن دارد، در این میان شیره پزی و تهیه باسلق در اغلب نقاط استان همدان به خصوص در شهرستان ملایر و روستای مانیزان صورت می گیرد.

قدمت پخت شیره انگور به کاشت آن رسیده و داشتن زمین مساعد و محصول کشاورزی، از ویژگی‌های خاص منطقه مانیزان شهرستان ملایر است.

وجود انواع انگور و سنت پیشین گذشتگان مبنی بر وجود مراسم شیره پزی از شاخص‌های این منطقه است به طوری که شیره پزی در روستای مانیزان بعد از برداشت انگور و معمولا در پایان شهریور و تا نیمه های مهرماه انجام می‌شود.

پخت شیره انگور در این روستا قدمتی ۷۰۰ ساله دارد و طی سال های اخیر اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان برای پاسداشت این آئین سنتی نسبت به برگزاری جشنواره شیره پزی اقدام می کند.

در این مراسم که همه ساله تا اواخر مهرماه برگزار می ‌شود و انگور فرآوری شده به طرق مختلف مانند شیره انگور، باسلوق، کشمش و شربت انگور فراوری و به فروش می‌رسد.

پایگاه خبری نهانه - کلیه مطالب از سایت های مجاز جمع آوری شده است و پایگاه خبری نهانه مسئولیتی درقبال محتوا نخواهد داشت. همچنین این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است.


گروه اجتماعی : تهیه باسلق در روستای هدف گردشگری مانیزان

تهیه باسلق در روستای هدف گردشگری مانیزان

درباره‌ پایگاه خبری نهانه

پایگاه خبری نهانه - جدیدترین اخبار ایران و جهان را در پایگاه خبری نهانه مشاهده بفرمایید. دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
دوره بازرسی جوش